Pregenius. Een slimme kijk op uw gezondheid

Pregenius: uw partner in preventieve zorg
Pregenius is een initiatief van artsen en ondernemers met een vernieuwende kijk op zorg in een sterk veranderende wereld. Wij vinden dat u de regie in handen moet nemen als het gaat om uw eigen gezondheid. Dat begint bij inzicht in uw persoonlijke gezondheidssituatie en in toekomstige risicošs. Met onze betrouwbare DNA tests krijgt u dit inzicht, gekoppeld aan een advies op maat over de beste manier om risicošs aan te pakken.

Zie ook onze modules.

Waarom Pregenius?

Actiegericht. We zorgen ervoor dat u de regie in eigen hand krijgt. Daarbij zoeken we letterlijk de grens op als de mogelijkheden in Nederland te beperkt zijn.

Doelgericht. We geven u inzicht in uw gezondheidssituatie en adviseren u hoe u zelf aan de slag kunt.

Deskundige ondersteuning. We werken samen met laboratoria, klinieken en (eigen) artsen, die u deskundig begeleiden in het begrijpen en opvolgen van de uitkomsten en adviezen.

Superieure kwaliteit. We combineren uw familiegeschiedenis en leefstijl met uw genetische bevindingen. De genetische tests zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Strenge privacy-eisen. Uw privacy is bij ons in goede handen en zal tot het maximum gewaarborgd blijven.

Strenge transporteisen. Wij verzorgen het transport van uw DNA speekselmonster volgens de meest strenge EU-richtlijnen voor houdbaarheid en veiligheid.Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen?
Een van onze artsen geeft u graag antwoord: