Pregenius. Een slimme kijk op uw gezondheid
Hoe gaat de test in werking?
De telomeren test van Life Length is uniek vanwege de innovatieve TAT® technologie (Telomere Analysis Technology®), waarbij een analyse van het percentage verkorte telomeren gegeven wordt. Bij het ontstaan van veroudering is met name dit percentage van belang. De kortste telomeren bepalen de levensduur van een cel. De TAT® test is de enige test ter wereld waarbij gekeken wordt naar het percentage van verkorte telomeren en wordt uitgevoerd in het prestigieuze laboratorium van Life Length.
Voor het uitvoeren van de TAT® test is het invullen van een uitgebreide online vragenlijst en slechts een geringe hoeveelheid bloed nodig.

In de brochure kunt u hier meer over lezen. Voor meest gestelde vragen klik hier.

Voor wie is de TAT® test bedoeld?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn biologische leeftijd en op basis van uitkomsten zo nodig bereid is zijn leefstijl en voedingsgewoonten aan te passen of verder te verbeteren.

Wilt u meer informatie of de TAT® test bestellen vul dan hier het contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met u op.

Wilt u een overzicht van klinische en wetenschappelijk publicaties m.b.t. het belang van telomeren meting, klik dan hier. Een brochure voor artsen en professionals kunt u hier downloaden.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen?
Een van onze artsen geeft u graag antwoord: